top of page
Sök
  • Skribentens bildMarie Graf

Mitt sätt att värdesätta dig

Jag har alltid haft en strävan i mina behandlingar att du som kund hos mig ska lämna vårat möte med en känsla av det där lilla extra. Det är en av anledningarna till att jag tar mig tid att sy specialformade fodral till den mjuka ansiktskudden du vilar ditt huvud i på massagebänken. Jag har haft en uppsättning fodral i några år som nu börjar rämna i sömmarna, efter alla rundor i tvättmaskinen och på strykbrädan. Till de nya fodralen har jag nu investerat i en lyxigare variant av bomull, percale, som ger en lenare känsla mot huden. När jag tänker tillbaka på mina år som showdansare på 1990- & 2000 talet där jag fick sy alla scenkläder själv, är jag idag glad för den kunskapen jag förvärvade då i hur man bemästrar en symaskin =D .


Syglädje
Min trotjänare sedan 25 år, vi är kompisar än...

Nästa steg för att du som kund ska kunna slappna av på bänken, är värme. Dels har jag en behaglig temperatur i rummet, men även en uppvärmd behandlingsbänk. Även här har jag investerat i en lyxigare variant av uppvärmning, nämligen IR-madrass. En vanlig elmadrass värmer bara upp huden på ytan medans en IR-madrass går in på djupet i kroppen till muskler, leder och övrig vävnad. Den bidrar till att reducera smärta och stärker även immunförsvaret då den har en positiv inverkan på lymfflödet i kroppen. Det var i min utbildning till lymfmassör jag fick upp ögonen för IR-madrassens hälsofrämjande egenskaper på kroppen och nu får såklart alla mina kunder njuta av dess värme. Detta har jag också fått positiv respons på från er som besöker mig. Vill du lära dig mer om IR-värme, kika in på luxway.se .


När mina händer får jobba med din kropp använder jag idag ett massagewax istället för olja. Effekten märker både du och jag av. Jag får ett bättre grepp i din hud vilket gör behandlingen mer djupgående och jag får med mig fascian/bindväven på ett effektivare sätt. Du kommer uppleva efter behandlingen att din hud inte är lika "kladdig" som den ibland kan bli efter en omgång med olja. Istället går du hem från mig med en insmord kropp som känns mjuk och behaglig. Vill du veta mer om vilket märke jag jobbar med, besök då songbirdnaturals.co.uk .

Jag har tagit hem ett större parti Unscented Massage Wax därifrån och kan även sälja till dig om du är intresserad.


Tystnad...en underskattad och sällsynt tillvaro i vår vardag. Men på behandling hos mig får du uppleva just tystnad. Jag har aktivt valt bort bakgrundsmusik i min lokal för att din hjärna och dina sinnen ej ska behöva analysera de intryck de utsätts för, vilket sker omedvetet. Våra hjärnor behöver vila och återhämtning, mer än vi tror. Hos mig får du möjlighet till lite frihet från intryck, förutsatt att du och jag inte har någon intressant diskussion igång förstås, vilket händer. Jag som terapeut inleder inga samtal, det sker på initiativ från dig i så fall, vilket är okej för mig såklart.


Sist men inte minst ger jag dig tid, tid att i lugn och ro få komma tillbaka till verkligheten från massagebänken. Jag har alltid 30 minuter mellan mina kunder så att både du och jag får landa och ladda om efter vårat möte. Jag får då också ett andrum och tid att tanka energi till nästa kund, vilket gör mig hållbar i längden.


Vilka förutsättningar ger du dig själv, för att bli hållbar i längden?


Ser fram emot att få ta hand om dig under dessa förutsättningar jag beskrivit här vilket jag vet kommer ge dig en aha-upplevelse.


Ha de gott // Marie88 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page