top of page

Hej, det är jag som är Marie!

Vad är det som driver dig i vardagen, som får dig att ta beslut om än det ena eller andra? ...eller ens kliva upp på morgonen.

 

År 1999 ville jag ta jägarexamen. När jag på mitt dåvarande arbete satt och pluggade på en rast kom en äldre kollega kom fram till mig och sa “Det där kommer du aldrig att klara”. Det sporrade mig, jag kände där och då att ”jag ska allt visa dom” !! Har jag bestämt mig för en sak då blir det också så. Idag har jag jagat sedan dess och har hittills skjutit 12 älgar, till och med 4 st på samma dag. Min fd kollega är numera ödmjuk i våra möten.

Jag heter Marie Graf, är född 1979 och 2 barns mor. Mitt motto, “Det är bara du själv som sätter gränsen för hur långt du kan gå”

Marie_Graf_Muskler i form_profil.jpg
sjö

Gör det rätta. Det kommer förnöja några människor och förvåna resten! 

– Mark Twain

Mina värderingar och varför jag gör det jag gör!

Jag brinner för att hjälpa människor till en bättre vardag med mindre värk i kroppen. Jag har en helhetssyn över hur du och din kropp mår och använder mig av kroppsbehandlingar, försäljning av produkter och rådgivning för att du ska leva ett smärtfritt liv.

När du träffar mig hoppas jag att du kommer att uppleva att jag lever efter mina värderingar och att du ska känna dig omhändertagen och välkommen!

NÄRVARO

Jag lyssnar in dig och möter dig utifrån din dagsform, behandlingen utgår därifrån.

ÖDMJUK

Utifrån min profession kan jag åstadkomma flera bra resultat, jag kan hjälpa många men inte alla.

RESPEKT

Jag värdesätter din tid och integritet.

Marie3_edited.jpg
bottom of page